Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΡΕ ΣΕΙΣ...ΞΥΠΝΑΤΕ!!!


Σύνταξη: Άγγελος Κωνσταντινίδης
Καλό μήνα φίλες και φίλοι, αν και δεν φαίνεται να μας ...μπαίνει καλά! Οικονομική κρίση, τα λεωφορεία καθηλωμένα, τρείς – τέσσερις χώρες γύρω- γύρω σκοτώνονται κι' εμείς εκεί. Να λέμε καλό μήνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό νέε μου έχεις και τα τοπικά των “αρχόντων” να τσακώνονται, κόσμια πάντα, για το ποιός είναι ο καλύτερος μεταξύ τους, ποιός “την είπε” σε ποιόν και ποιός θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις ..................σε βάρος μας!!!!
 Ούτε πόσες τελείες ξέρω να χρησιμοποιήσω, ούτε πόσα θαυμαστικά αλλά πραγματικά κύριοι σταματήστε το γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Κι εσύ όμως νέε μου τι κάνεις που παίζουν στην πλάτη σου; Τους κοιτάς και σφυρίζεις αδιάφορα έτσι; Ε , αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν αδιάφορα κι αυτοί. Να “πετάνε” τις κορώνες τους και σ' όποιον κάτσουν. Ότι “αρπάξουν” που λέει κι ο (πρώην) πάνσοφος ελληνικός λαός. Κι όταν καταλάβεις πως τελικά έχεις δύναμη θα είναι αργά να την χρησιμοποιήσεις γιατί η ευκαιρία σου θα έχει περάσει και η επόμενη αργεί.
Νομίζω πάντως πως τα πρώτα ψήγματα αντιδράσεων δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Ήδη κάποιοι άρχισαν να κλωτσάνε από τα “κλισέ” και τα “δήθεν”. Μην πάει ο νου σου σε κάποιου είδους επανάσταση. Όχι. Απλά πλέον με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθούμε σε μια διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Λίγο πιο αληθινή απ' αυτή που ξέραμε μέχρι τώρα. Ίσως να μην κάθεσαι πια νέε μου και να αποφασίσεις να πάρεις κι εσύ σιγά-σιγά τα γκέμια που άρματος. Μόνο που δεν ξέρω ποιόν απ' όλους θα μαστιγώνεις...
Το άλογο ή τον μέχρι πρότινος καβαλάρη;
Υ.Γ. Κάτι ακούγεται για μια κίνηση νέων στην πόλη. Πόλη – πολιτισμικό – πολιτιστική... Έχει γούστο... ΛΕΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου